RENT A CAR AIRPOORT CHANIA


Η εταιρία μας προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Χανίων . 
Ειδικές τιμές για ενοικιάσεις μονής διαδρομής από Χανιά ή Ηράκλειο προς Παλαιόχωρα και πίσω.

Notos Ενοικίαση αυτοκινήτου

 Aεροδρόμιο , Χανιά Κρήτη Ελλάδα

 +30 697 6436044

Κάντε κράτηση του αυτοκινήτου σας με παράδοση στο αεροδρόμιο και ξεκινήστε τις διακοπές σας με άνεση και ανεξαρτησία. Μόλις συναντήθείτε με τον εκπρόσωπο μας στο αεροδρόμιο συμπληρώνουμε τα στοιχεία σας στο μισθωτήριο συμβόλαιο,  και εντός ολίγων λεπτών έχετε το αυτοκίνητο της κράτησης σας. Θυμηθείτε να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης.
Το αεροδρόμιο των Χανίων έχει κωδικό CHQ και επίσημα ονομάζεται διεθνές αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» , προς τιμή του Κρητικού επαναστάτη Ιωάννη Δασκαλογιάννη που πολέμησε ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία τον 18ο αιώνα.

Το αεροδρόμιο Χανίων βρίσκεται στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου (ή Σούδα), περίπου 20 λεπτά (14 χιλιόμετρα) από τα Χανιά. 

Στο αεροδρόμιο των Χανίων πραγματοποιούνται πτήσεις εσωτερικού από και προς το αεροδρόμιο Αθηνών.

Το αεροδρόμιο Χανιων  και άλλα αεροδρόμια στην Ελλάδα. Από τον Απρίλιο μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, υπάρχουν πολλές απευθείας πτήσεις charter για το αεροδρόμιο των Χανίων από τη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Σκανδιναβία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Η κίνηση των επιβατών στο αεροδρόμιο Χανίων είναι περίπου 2.500.000 επιβάτες το χρόνο. Η επιβατική κίνηση προς τα Χανιά είναι μεγάλη

 Πρέπει να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο μπορεί να εξυπηρετεί 1100 επιβάτες την ώρα, ενώ οι πραγματικές ανάγκες τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο φτάνουν τους 2500 επιβάτες την ώρα.